inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Ambulant begeleider

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWCT01
Vacaturenaam Ambulant begeleider
Startdatum 10-05-2024
Einddatum 31-05-2024
Locatie Noord- en Midden-Limburg
Opdrachtgever Be Well Zorgprofessionals
Over de functie Je gaat mensen begeleiden met complexe psychische kwetsbaarheid gecombineerd met verslaving in de (forensische) psychiatrie. Je wordt verantwoordelijk voor je eigen caseload van deelnemers. Ook zul je ingezet worden bij het verder vorm geven van ons nieuwe safe house.
Wat verwachten we van je

Je vindt het een uitdaging om in een nieuwe en jonge zorgonderneming de bakens te verzetten. We werken allemaal aan dezelfde doelstelling en gaan daarbij uit van een vak volwassenheid van iedere medewerker. Bij ons staan de deelnemer en jij op de eerste plek. Naast je dagelijkse werkzaamheden vragen we je ook afhankelijk van je actuele kennis een steentje bij te dragen aan onze inhoudelijke professionalisering. We hebben een contract met het ministerie van justitie, de gemeenten in midden en noord Limburg, het zorgkantoor en de zorgverzekeraars. We werken intensief samen met onze partners in (de forensische) keten.

Je vindt het geen probleem om onregelmatig te werken en participeert in de achterwacht. Je hebt naast je afgeronde relevante opleiding op MBO of HBO niveau, meerdere jaren ervaring met verslavingsproblematiek in de (forensische) psychiatrie. Je bent flexibel en werkt ook 's avonds en in de weekends. Je bent in bezit van een rijbewijs. Ervaringsdeskundigen worden ook nadrukkelijk verzocht te solliciteren.

Wat bieden we je

Vanwege de opstart van ons safe house in midden Limburg én autonome groei, zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste collega voor ons ambulant team in noord en midden Limburg.

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een jonge, down-to-earth organisatie waar volop ontwikkelingen gaande zijn. Samen met onze deelnemers stel je een integrale aanpak op begeleiding. Ook binnen het forensisch kader werken we herstelgericht. Op weg naar een zo normaal mogelijk leven.

Functieverband Vast Contract (1 jaar en onbepaalde tijd)
Salarisindicatie Conform CAO
Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk bieden we je een goed salaris, verlofmogelijkheden en mogelijkheden voor bijscholing. Je functie is marktconform ingedeeld. Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling voor een jaar waarbij we je een aanstelling voor onbepaalde tijd in het vooruitzicht stellen.

Aanvullende informatie

De sollicitatieprocedure verloopt exclusief via Ramon van der Stelt, Commercieel Partner bij Be Well.
De opdrachtgever heeft Be Well gevraagd voor deze cruciale rol en specifieke functie op zoek te gaan naar de juiste professional met het hart op de juiste plek. De rol van Be Well tijdens deze procedure omvat diverse activiteiten die gericht zijn op het interesseren (boeien) en selecteren van gekwalificeerde kandidaten die passen bij de eisen en het profiel van de vacature.

Kandidaten die de initiële screening doorstaan, worden uitgenodigd voor diepte interviews en assessments. Dit betreft een competentie- en persoonlijkheidstest om te bepalen of de kandidaat goed bij de organisatie en de functie past.

Geschikte kandidaten worden tijdens de 1ste selectie gesproken door Ramon, een 2e gesprek volgt met de collega's van onze opdrachtgever.

Be Well is bereikbaar via het mailadres solliciteren@bewellprofs.nl en per telefoon 043-3659288 / 06 14 69 34 88 (telefoonnummer Ramon).

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT19
Functienaam Ambulant begeleider
Doel

De zelfredzaamheid vergroten in de eigen leefomgeving.

Plaats in de organisatie

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team.

Resultaatgebieden

  • Zorgplannen ontwikkelen en uitvoeren;
  • Het gedrag en de levenskwaliteit van de patiënt observeren, stabiliseren en verbeteren;
  • Het ondersteunen en begeleiden in het dagelijks leven;
  • Verbinding maken met patiënten en zo hun vertrouwen winnen.

Competenties

Plannen & organiseren
Verbindend & reflecterend vermogen
Zelfstandig en samenwerken
Communicatief en cliëntgericht

Kennis & vaardigheden

  • Een afgeronde Hbo-opleiding Social Work, Sociale Studies, Toegepaste Psychologie, MWD of vergelijkbaar;
  • Al ervaring als Social worker, begeleider of als Maatschappelijkwerker;
  • Indien werkzaam in de jeugdzorg: een geldige SKJ registratie.

Aanvullende informatie Dankzij onze competentie en persoonlijkheidstest ben je er zeker van dat je matcht met de organisatie en de functie.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.