inloggen

pagina afdrukken

Be Well Zorgprofessionals vacatures en interim functies

Be Well Zorgprofessionals levert hoogopgeleid en ervaren talent voor tijdelijke functies of projectmatige inzet in het domein zorg en welzijn. Be Well onderscheidt zich door alleen specialisten te leveren vanaf hbo-niveau. Wij ontzorgen onze klanten door snel de juiste mensen te leveren tegen concurrerende tarieven. Be Well levert onder andere andere klinisch en GZ psychologen, begeleiders, gedragswetenschappers, psychiaters, artsen, verpleegkundigen op hbo-niveau, zorgmanagers, WMO consulenten en beleidsmedewerkers voor zorgverleners en gemeenten.

Hieronder vindt u ons overzicht van de (tijdelijke) functies en projecten waarvoor wij kandidaten zoeken. Mocht u op dit moment geen passende opdracht of vacature vinden, dan kunt u zich toch registreren of open solliciteren.

Klik hier om terug te gaan naar de homepage van Be Well Zorgprofessionals.

Reageren op een vacature of interim functie

Wanneer u op een van onderstaande opdrachten of vacatures reageert, krijgt u een wachtwoord toegestuurd waarmee u kunt inloggen en vervolgens ons pré-assessment kunt doorlopen. U hoeft de onderdelen intake, employability scan en de testen niet in één keer af te ronden. Door op de pauzeknop te drukken worden uw gegevens en testresultaten veilig opgeslagen. U kunt dan later verder gaan met het pré-assessment.

Als u op een vacature of opdracht matcht, krijgt u van ons bericht. Wij nodigen u uit voor een oriënterend gesprek bij ons of bij onze opdrachtgever. Of vragen u om deel te nemen aan eventuele assessments, zoals bijvoorbeeld een management of een groepsrollentest.

Als we geen passende vacature of opdracht voor u hebben, dan houden wij uw gegevens graag in ons bestand zodat we u in de toekomst wel kunnen bemiddelen. Mits u ons hiervoor toestemming geeft natuurlijk.

Registreren als interim zorgprofessional

Mocht u geen opdracht of (tijdelijke) functie zien die u aanspreekt, dan kunt u zich toch al registreren bij Be Well. U vult dan uw persoonlijke gegevens en wensen in en doorloopt ook alvast de persoonlijkheids- en de competentietest. Zodra wij constateren dat u matcht met een vacature of opdracht die bij u past, krijgt u van ons bericht. U kunt dan eerst bekijken of de opdracht/functie en de werkgever u bevallen, voordat u ons toestemming geeft om uw gegevens en testresultaten door te sturen naar onze opdrachtgever.

Persoonlijk dashboard en rapportages

Uw gegevens worden overzichtelijk weergegeven in uw eigen online dashboard. U kunt uw gegevens op elk gewenst moment online aanpassen zodat u altijd een up to date CV beschikbaar hebt. Uw testen blijven minstens een jaar geldig en een samenvatting van de testuitslagen vindt u terug in uw persoonlijk dashboard. U kunt uw persoonlijke rapportage ook printen in een mooie vormgeving. Ook kunt u de uitgebreide testrapporten opvragen, waarin uw persoonsprofiel en uw competenties op een visuele, heldere manier worden gepresenteerd. Erg handig voor eventuele sollicitaties nu en in de toekomst of voor het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan!

Ontbrekende of aanvullende gegevens?

Denkt u dat er nog belangrijke gegevens ontbreken? Gegevens die u wilt meesturen, zoals een eigen CV, een gemotiveerde sollicitatiebrief, een representatieve foto of zelfs een persoonlijke presentatie die u hebt opgenomen met uw webcam? Voeg het toe aan uw persoonlijke bestand (door de bestanden te uploaden) en we hebben alles voorhanden om de perfecte match te kunnen maken!

Privacy en veiligheid

Be Well respecteert de NVP sollicitatiecode en de NIP-code. Dit betekent onder andere dat alleen met uw toestemming uw gegevens aan onze opdrachtgevers worden verstrekt. Alleen als u denkt dat de teruggekoppelde testresultaten een betrouwbaar beeld geven van uw persoon, geeft u ons toestemming om de testresultaten door te sturen en te gebruiken voor matching met het wensprofiel. Uiteraard respecteert Be Well ook de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt u altijd terugtrekken uit een sollicitatieproces of al uw gegevens uit ons systeem laten verwijderen. Voor het eerste hoeft u alleen maar opnieuw in te loggen en uw sollicitatie online terug te trekken. Voor het tweede geval belt u met ons, zodat wij uw gegevens uit de database verwijderen.

Al uw persoonlijke gegevens zijn opgeslagen in een beveiligde database. Iedere kandidaat krijgt een uniek wachtwoord. In combinatie met uw eigen e-mailadres, bent u de enige persoon die uw gegevens kunt wijzigen en online kunt inzien. Alleen met uw toestemming mogen wij uw gegevens inzien en gebruiken voor het maken van de perfecte match.

We vragen alle kandidaten uitdrukkelijk om de vragen en de testen naar waarheid in te vullen. Wij vragen ook een akkoordverklaring om de vertrouwelijke gegevens door te mogen sturen naar de potentiële opdrachtgevers en geen procedure te starten tegen Be Well of haar opdrachtgevers op grond van de inhoud en de uitkomst van de gehanteerde testen en selectiecriteria.

Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over vacatures of interim functies, de werking of de inhoud van deze website of de gebruikte testen, of vragen hebben over hoe we met uw persoonsgegevens omgaan en beschermen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan per telefoon of per e-mail. De gegevens vindt u op deze website. Ook als u vragen of problemen hebt tijdens het invullen van de vragenlijsten of de testen, kunt u altijd contact met ons opnemen!


Klik hier om naar de homepage van Be Well Zorgprofessionals terug te gaan.