inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » GZ-Psycholoog / Psychotherapeut / Klinisch Psycholoog

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWGZ01
Vacaturenaam GZ-Psycholoog / Psychotherapeut / Klinisch Psycholoog
Startdatum 05-09-2023
Einddatum 31-12-2023
Locatie Eindhoven
Opdrachtgever Be Well Zorgprofessionals
Over de functie Wil jij jezelf verder kunnen ontwikkelen als Regiebehandelaar binnen een professionele werkomgeving met cliënten waarbij sprake is van complexe traumaproblematiek?
Wat verwachten we van je

 • Je bent een GZ-Psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog met voldoende bagage om specialistische traumabehandelingen uit te voeren binnen een multidisciplinair team. Ervaring met complexe traumatisering (vooral complexe PTSS en dissociatieve stoornissen) is zeer wenselijk, evenals ervaring met EMDR, imaginaire exposure of NET.
 • Je hebt een BIG-registratie. Verder ben je enthousiast en vind je het prettig om in een multidisciplinair team te werken. Je bent iemand die in staat is om intensief samen te werken en die de samenwerking ook actief opzoekt en stimuleert. We verwachten dat je op een betrokken en transparante manier participeert in intervisies en teamoverleggen.

Wat bieden we je

Als Regiebehandelaar ben je onderdeel van het multi-disciplinair team en werk je samen met onder meer Psychiaters, Vaktherapeuten, Casemanagers en vrijwilligers. Je houdt overzicht over de behandeltrajecten van cliënten en weet de verschillende therapieonderdelen met elkaar te verbinden.
Het tegemoetkomen aan belangrijke basisbehoeften van de cliënt zoals het ervaren van écht contact, veiligheid én realistische grenzen is een voorwaarde om tot verandering te komen. Je kunt je eigen autonomie behouden bij cliënten die een sterk emotioneel appel kunnen doen. Samen met de cliënt werk je toe aan het leggen van verbindingen, zowel intern als extern.


Jouw werkplek en team
Je komt terecht in een ambulant specialistisch centrum dat zich toelegt op diagnostiek en behandeling van volwassenen met complexe chronische traumatisering, vaak gepaard gaand met hechtingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. De behandeling wordt vormgegeven vanuit een ambulante therapeutische gemeenschap voor en door cliënten waarbij de behandeling steeds multidisciplinair plaatsvindt. Behandeling wordt continue bijgesteld volgens evidence-based en best-practice richtlijnen in samenspraak met onze cliënten. Psychotherapie vanuit verschillende referentiekaders maakt onderdeel uit van de multidisciplinaire behandeling. De behandeling is erop gericht dat cliënten de gevolgen van de traumatische ervaringen beter kunnen hanteren. Het doel is dat ze beter kunnen functioneren en de kwaliteit van hun leven en die van de personen in hun directe omgeving verbetert. Cliëntenparticipatie, het combineren van een groepsbehandeling met een individuele behandeling en e-health binnen een therapeutische gemeenschap, en het betrekken van het systeem van de cliënt zijn belangrijke speerpunten.

Functieverband Jaarcontract met intentie tot vast contract
Salarisindicatie FWG 65 - 75 afhankelijk van opleiding en ervaring, min €3760 - max €8263
Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ, afhankelijk van opleiding en werkervaring.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • Mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling worden gestimuleerd en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan bedrijfsfitness of aan het fietsplan.
 • De locatie is op een prachtig landgoed van Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en er is heerlijke koffie voor gezellige momenten met collega's.

Aanvullende informatie

Meer weten? Neem contact op met Marjolein Tilburgs. Bel of app naar 06 43 45 38 06. Of mail naar solliciteren@bewellprofs.nl

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT12
Functienaam Regiebehandelaar
Doel

Het bieden van behandeling gericht op het reduceren van de aanwezige (psychische) symptomen tot een maatschappelijk aanvaardbaar niveau.

Plaats in de organisatie

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en coördineert op multidisciplinair niveau.

Resultaatgebieden
 • Je bent (als regisseur/ hoofdbehandelaar) verantwoordelijk voor de diagnostiek, risicomanagement, behandeling en resocialisatie van patiënten;
 • Je bent (samen met het afdelingshoofd) verantwoordelijk voor het behandelmilieu op de afdelingen;
 • Je coördineert de werkzaamheden van het multidisciplinair behandelteam, je treedt op als voorzitter in het overleg en kan aanwijzingen geven met betrekking tot de behandeldoelen en de indicatiestelling. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming en het evalueren van de behandel- en/of verpleegplannen en de mutaties hierin;
 • Je legt in- en extern verantwoording af over de voortgang van de behandeling (monitoren, evalueren en bijstellen);
 • Het is mogelijk dat je inhoudelijk leiding geeft aan medewerkers binnen jouw multidisciplinaire team.
Competenties
 • Zelfsturend en besluitvaardig;
 • Flexibel en aanpassingsvermogen;
 • Communicatief en cliëntgericht;
 • Signaleren en proactief;
 • Coachen/leidinggeven;
 • In staat om verbindend (samen) te werken, maar daarnaast ook om binnen professionele kaders taken zelfstandig uit te voeren;
 • Stressbestendig en een groot incasserings- en improvisatievermogen.
Kennis & vaardigheden
 • Een afgeronde postuniversitaire opleiding als GZ-psycholoog, Psychotherapeut, Orthopedagoog-Generalist of Klinisch Psycholoog;
 • BIG-, NIP- en/of NVO registratie.
Aanvullende informatie Dankzij onze competentie en persoonlijkheidstest ben je er zeker van dat je matcht met de organisatie en de functie.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.