inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Verpleegkundige eerste fase herstel van verslaving

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWFD03
Vacaturenaam Verpleegkundige eerste fase herstel van verslaving
Startdatum 01-02-2022
Einddatum 01-02-2023
Locatie Zuid-Limburg
Opdrachtgever Be Well - Carmen van der Stelt
Over de functie

Zet jij samen met verslaafde cliënten de eerste stappen richting herstel? Ben jij hun steun en toeverlaat, staat opgeven niet in jouw woordenboek, ben je daadkrachtig en warm, en help jij jouw cliënten door de detoxperiode heen?

Wat verwachten we van je

Onder andere dankzij jouw ervaring in de verslavingszorg, weet je hoe je met de cliënten om moet gaan. Het is voor hen een heftige periode, aangezien ze net aan hun herstel beginnen. Maar juist daardoor is jouw werk zo bijzonder en belangrijk! Je bent een warme persoonlijkheid die de cliënten haarfijn aanvoelt en weet wat ze nodig hebben en hoe je ze op elk moment het beste kan ondersteunen. Je bent bereid om ook weekend- en nachtdiensten te draaien, deze mensen hebben immers 24 uurs zorg nodig.

Jij gaat als Verpleegkundige medische zorg bieden aan cliënten die niet ambulant kunnen ontgiften van hun alcohol-, medicatie- of drugsverslaving. Jij zorgt ervoor dat dit zo prettig en verantwoordelijk mogelijk verloopt. Ook speel je een rol in het beïnvloeden van het sociotherapeutische klimaat in de kliniek, door bijvoorbeeld deel te nemen aan de dagopening en dagactiviteiten te begeleiden.

Wat bieden we je

Een uitdagende en dynamische baan als Verpleegkundige in Zuid-Limburg. Je collega's zijn enthousiast en bevlogen, en jouw team bestaat uit andere Verpleegkundigen, Social Workers,(Verslavings)artsen en een Psychiater.

De organisatie

Iemand zo snel, veilig en comfortabel mogelijk door zijn afkick heen helpen, om uiteindelijk definitief een punt te zetten achter de verslaving. Dat is waar de organisatie naar streeft. Ze zijn specialist in het uitvoeren van korte detoxbehandelingen in medische setting en onder 24 uurs toezicht. De behandeling duurt gemiddeld een week, met uitschieters naar boven en naar beneden, afhankelijk van de soort drugs, de leeftijd en het gebruikerspatroon.

Binnen deze dynamische en innovatieve organisatie hechten ze veel waarde aan ontwikkeling en dragen ze bij aan externe scholing. De sfeer tussen collega's onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid.

Functieverband Vast of ZZP
Salarisindicatie Conform CAO GGZ
Arbeidsvoorwaarden

 • Aantal uren bespreekbaar.
 • Veel ruimte voor ontwikkeling.
 • Mogelijke externe scholing.
 • Een vaste baan, maar ook mogelijk als ZZP opdracht.

Aanvullende informatie

Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.

Meer informatie of vragen? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar solliciteren@bewellprofs.nl.

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT05
Functienaam Verpleegkundige hbo-niveau
Doel

Het bevorderen van de kwaliteit van leven van de cliënt door cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande verzorging en verpleging.

Plaats in de organisatie

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team. In veel gevallen werk je samen met artsen en verzorgenden.

Resultaatgebieden
 • Zorg verlenen aan mensen met een ziekte, beperking of gezondheidsproblemen en verpleegkundige diagnoses stellen.
 • Het opstellen van een zorg(leef)plan of verpleegplan en het uitvoeren, evalueren en bijstellen van het plan.
 • Een bijdrage leveren aan het lichamelijk, sociaal en welbevinden van cliënten.
 • Veranderingen signaleren in de (zorg)behoefte en zelfredzaamheid stimuleren.

Competenties
 • Zelfsturend en besluitvaardig;
 • Flexibel en aanpassingsvermogen;
 • Communicatief en cliëntgericht;
 • Signalerend en proactief;
 • Zelfstandig en samenwerken;
 • Analytisch denkvermogen.
Kennis & vaardigheden
 • In bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 6;
 • BIG-geregistreerd als Verpleegkundige.
Aanvullende informatie Dankzij onze competentie en persoonlijkheidstest ben je er zeker van dat je matcht met de organisatie en de functie.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.