inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Verpleegkundige kind en jeugd

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWMO1
Vacaturenaam Verpleegkundige kind en jeugd
Startdatum 01-02-2022
Einddatum 01-02-2023
Locatie Zuid-Limburg
Opdrachtgever Be Well - Ramon van der Stelt
Over de functie

Als Verpleegkundige echt verbinding maken met kinderen en jeugd met psychiatrische, gedrags- en verslavingsproblemen. Dit vol begrip, toewijding, geduld en empathisch vermogen. En binnen een organisatie die meebeweegt in het veranderende zorglandschap.

Wat verwachten we van je

Om te beginnen heb je passie voor je vak, ben je energiek en werk je pragmatisch. Je spreekt de taal van de kinderen en jeugdigen. Je staat echt naast ze en ze voelen zich vertrouwd bij jou. Je bent geduldig en kan je inleven in hun gevoelens. Ook kun je adequaat handelen in onverwachte en stressvolle situaties.

Verder spreekt de quote van afdelingshoofd binnen de organisatie, Robin, je aan:

"Ik zie mezelf nog staan; net afgestudeerd, minimale ervaring in de psychiatrie en onder de indruk van alles wat er om me heen gebeurde. Onder de indruk van de intensiteit en complexiteit van de psychiatrische problematiek van onze doelgroep. Onder de indruk van de kundigheid van mijn collega's en de persoonlijke verhalen die ieder (gezins-)systeem met zich meebrengt. Er is in de tussentijd veel gebeurd. De complexiteit van de doelgroep neemt toe, maar onze visie is veranderd, waardoor we hulpvragen beter kunnen beantwoorden. Wij blijven binnen Kinderen en Jeugdigen in beweging om het verschil te maken in het veranderende zorglandschap. De combinatie van het in ontwikkeling blijven, de samenwerking met mijn fijne collega's en onze kwetsbare, maar interessante doelgroep, maakt dat ik hier met heel veel plezier werk.

Nu, een paar jaar later, waarin ik gebruik heb gemaakt van de interne doorgroeimogelijkheden, ben ik nog steeds iedere dag onder de indruk van alles wat we tegenkomen. Het grote verschil is dat ik, dankzij mijn collega's, trainingen en opleidingen, een stuk sterker in mijn schoenen sta."

Wat bieden we je

Gevarieerd en zinvol werk in een fijne werkomgeving. Je komt terecht in een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Zuid-Limburg met meerdere locaties. Ze zijn ervan bewust dat de wereld verandert. Zij staan niet stil, maar bewegen mee. Voor medewerkers is veel ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Dit kan bijvoorbeeld door het volgen van casussen, opleidingen en/of trainingen.

Voor de kliniek, doelgroep Kind en Jeugd, zoekt de zorgorganisatie Verpleegkundigen. Je signaleert de problemen op lichamelijk, psychisch en sociaal vlak en rapporteert dit aan het multidisciplinaire team. Ook verricht je verpleegtechnische handelingen zoals het verstrekken van medicatie, het afnemen van urinetesten en monitoring van parameters. Je draagt bij aan de totstandkoming, uitvoering en evaluaties van de behandelplannen. En zo veel meer.

Functieverband 24-36 uur p.w. | Jaarcontract met intentie voor onbepaalde tijd
Salarisindicatie In overleg - afhankelijk van ervaring
Arbeidsvoorwaarden

 • Een mooie prestatiebonus;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur;
 • 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over de vacature, neem contact op met Ramon van der Stelt. Bel of app naar 06-14693488. Je kunt ook een mailtje naar solliciteren@bewellprofs.nl

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT05
Functienaam Verpleegkundige hbo-niveau
Doel

Het bevorderen van de kwaliteit van leven van de cliënt door cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande verzorging en verpleging.

Plaats in de organisatie

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team. In veel gevallen werk je samen met artsen en verzorgenden.

Resultaatgebieden
 • Zorg verlenen aan mensen met een ziekte, beperking of gezondheidsproblemen en verpleegkundige diagnoses stellen.
 • Het opstellen van een zorg(leef)plan of verpleegplan en het uitvoeren, evalueren en bijstellen van het plan.
 • Een bijdrage leveren aan het lichamelijk, sociaal en welbevinden van cliënten.
 • Veranderingen signaleren in de (zorg)behoefte en zelfredzaamheid stimuleren.

Competenties
 • Zelfsturend en besluitvaardig;
 • Flexibel en aanpassingsvermogen;
 • Communicatief en cliëntgericht;
 • Signalerend en proactief;
 • Zelfstandig en samenwerken;
 • Analytisch denkvermogen.
Kennis & vaardigheden
 • In bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 6;
 • BIG-geregistreerd als Verpleegkundige.
Aanvullende informatie Dankzij onze competentie en persoonlijkheidstest ben je er zeker van dat je matcht met de organisatie en de functie.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.