inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Persoonlijk begeleider EVB+

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWCEL01
Vacaturenaam Persoonlijk begeleider EVB+
Startdatum 01-01-2022
Einddatum 01-01-2023
Locatie Haaren (Noord-Brabant)
Opdrachtgever Be Well - Carmen van der Stelt
Over de functie

Jij bent hun basis. Hun veiligheid. Warm, een groot empathisch vermogen, maar je zorgt ook voor duidelijkheid, voorspelbaarheid en structuur. Je creëert een sfeervolle, veilige omgeving. Als je er in slaagt om jouw cliënt met beperking, een mooie dag te laten beleven, dan weet je: ik heb de allermooiste baan van de wereld.

Wat verwachten we van je

Als je ziet dat jouw cliënt ontspant, de mondhoeken omhoog krullen of begint te schaterlachen, dan is jouw dag weer goed. Jij let erop dat jouw cliënt goed in zijn vel zit. Hier heb je oog voor en dit voel je aan. Je pikt signalen meteen op en denkt vanuit mogelijkheden. Je wil bijdragen aan het best mogelijke leven van mensen met ernstig verstandelijke beperking. Je weet hoe je ze een goed gevoel kan geven en dankzij jou voelen ze zich geliefd. Jouw belangrijkste taak: hen vermaken; ze gelukkig maken. Zelf word je dan ook gelukkig van hun stralende gezichten en geniet je intens van alle kleine momenten die dit werk zo mooi maken. Soms is het iets grappigs, soms iets ontroerends. Als je bijvoorbeeld onverwacht een liefdevolle knuffel krijgt, die zo veel zegt!

"Werken met deze doelgroep is zo leuk. Je krijgt met ontzettend veel verschillende type mensen te maken. Mensen met verstandelijke beperking zijn vaak open, hebben humor en ze kunnen nog zo veel leren. Het voelt elke dag heel goed om daaraan bij te mogen dragen." - medewerker van de organisatie.

 • Je bent flexibel beschikbaar. Overdag, in de avonden en in de weekenden.
 • Je kan prioriteiten stellen en inspelen op wisselende situaties.
 • Je bent enthousiast over de doelgroep.
 • Je hebt de noodzakelijke kennis van autisme.
 • Je werkt gestructureerd en methodisch.

Wat bieden we je

Je komt te werken met een ontzettend dankbare doelgroep. Het werk kan je dichter bij jezelf brengen. Je leert zelf immers ook om te genieten van de kleine dingen. Tevens geeft de zichtbare dankbaarheid zo veel voldoening en energie.
Je komt te werken in een fijn bedrijf met open communicatie. Je krijgt er veel kansen en er wordt meegedacht met elke medewerker. Waar liggen jouw kwaliteiten en waar kun jij iets bijdragen? Het teamgevoel is belangrijk en je werkt samen met collega's met positieve mindset, die focussen op wat wél kan. Het team werkt vanuit een duidelijke visie in de ondersteuning van cliënten. De begeleiding zelf is vooral individueel en gericht op ieders persoonlijke behoeften en wensen.


De organisatie
Een zo goed mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar werken ze aan bij deze organisatie. Hoe wil iemand wonen, werken, leren en ontspannen, en wat heeft hij of zij daarbij nodig? De zorgorganisatie helpt cliënten in eigen leefomgeving om als uniek mens te ontplooien en een eigen leven te leiden. We zijn immers allemaal mensen, met eigen mogelijkheden, voorkeuren en talenten. De organisatie laat de cliënt zijn wie hij wil zijn. En jou ook.

Functieverband 24-36 uur
Salarisindicatie Conform CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40-45 (min. €1963,- en max. €3189,- bruto op basis van 36 uur per week).
Arbeidsvoorwaarden

 • Een vast contract mét mooie prestatiebonus;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur;
 • 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling.

Aanvullende informatie

Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten variërend van zes t/m twaalf maanden. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.

Neem voor meer informatie contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar c.vanderstelt@bewellprofs.nl.

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT02
Functienaam Begeleider gehandicaptenzorg
Doel

Cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking ondersteunen en de zelfredzaamheid vergroten. Je begeleidt cliënten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, opvoeding, verzorging, wonen, vrije tijd, school of werk.

Plaats in de organisatie

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team.

Resultaatgebieden

 • Het opstellen en uitvoeren van ondersteuningsplannen zodat cliënten en gezinnen optimaal begeleid of doorverwezen worden.
 • Problematiek ordenen, structuur bieden, toezicht op de veiligheid, het netwerk activeren, de probleemoplossende vaardigheden vergroten, de gezinsregie herstellen en het behandelen/begeleiden van de aanwezige problematiek.
 • Het omgaan met complexe en onvoorspelbare situaties en kennis van ontwikkelingspsychologie, systeemtheorie en ziektebeelden om (non-)verbale signalen en de aanpak daarop aan te passen.
 • Naast de hulpverlenende, ook een regisserende en coördinerende rol.

Competenties

 • Zelfsturend en besluitvaardig;
 • Flexibel en aanpassingsvermogen;
 • Communicatief en proactief;
 • Zelfstandig én samenwerken;
 • Gestructureerd en methodisch werken;
 • Stressbestendig en een groot incasseringsvermogen;
 • Observeren en vroegtijdig signaleren.

Kennis & vaardigheden
 • Een afgeronde hbo-opleiding Social Work; SPH, MWD, Pedagogiek of vergelijkbaar;
 • Affiniteit of ervaring binnen de gehandicaptenzorg.
Aanvullende informatie Dankzij onze competentie en persoonlijkheidstest ben je er zeker van dat je matcht met de organisatie en de functie.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.