inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » (Basis)arts verzekeringen

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWUW01
Vacaturenaam (Basis)arts verzekeringen
Startdatum 01-03-2021
Einddatum 31-03-2021
Locatie Limburg
Opdrachtgever Be Well - Ramon van der Stelt
Over de functie

Ben je als arts op zoek naar een nieuwe betekenis van je werk? Heb je genoeg van onregelmatige werktijden en wil je nu eens meer tijd met je gezin doorbrengen? Of ben je juist beginnend arts en wil je ervaren wat werken bij het UWV inhoudt? Plan een meeloopdag op locatie bij het UWV!

Wat verwachten we van je

- Je hebt een afgeronde studie geneeskunde en beschikt over een BIG registratie;

-Je bent geïnteresseerd in meer dan alleen het stellen van een medische diagnose, je vindt het veel interessanter om naar de mens als geheel te kijken;

- Je vindt het leuk om nauw samen te werken binnen een team bestaande uit mensen met verschillende achtergronden;

- Je vindt het een leuke uitdaging om voortdurend te moeten schakelen tussen je medische achtergrond als arts, de juridische belangen waar je rekening mee moet houden en de maatschappelijke belangen.

Wat bieden we je

We bieden je een uitdagende functie als verzekeringsarts bij het UWV. Je hebt dagelijks spreekuren met patiënten waarvoor je medische adviesrapporten uitwerkt. Je hebt veel invloed op je eigen werktijden waardoor een goede werk-privé balans heel goed mogelijk is. Verder bieden we je:

- Jaarcontract voor minimaal 24 uur per week, met uitzicht op vast dienstverband; 
- Volledig betaalde opleiding tot verzekeringsarts van 4 jaar;
- De mogelijkheid om na voltooiing van de opleiding te werken met een eigen medisch secretaresse;
- Flexibele werktijden en mogelijkheden tot locatie onafhankelijk werken;
- De mogelijkheid om te promoveren op interessante gebieden!

Functieverband Jaarcontract / vast dienstverband
Salarisindicatie € 4.443,96 - € 6.818,18 (o.b.v. 38 uur per week)
Arbeidsvoorwaarden

Conform arbeidsreglement UWV. Dit houdt in een goed salaris inclusief vakantiegeld en een 13e maand. Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een laptop en smartphone.

Aanvullende informatie

Wil je vrijblijvend een dag meelopen bij het UWV en in de praktijk ervaren hoe het werk van een verzekeringsarts eruitziet? Of wil je meer informatie? Bel Ramon van der Stelt (0614693488) of Robin van Lieshout (0640077131)! Je kunt ook mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl.

Functiebeschrijving

Functienummer BWUW01
Functienaam Arts / ANIOS / Basisarts
Doel

Als arts bij UWV bekijk je vanuit medisch en sociaal perspectief de participatiemogelijkheden van de cliënt. Cliënten, die soms al een tijd deels of volledig zijn ‘uitgevallen’ voor hun werk door lichamelijke en/of psychische klachten. Hierdoor is soms een afstand tot de arbeidsmarkt ontstaan.

Plaats in de organisatie

Bij SMZ Limburg werk je samen met 300 collega's van verschillende disciplines, waarvan 60 artsen met een zeer diverse achtergrond. We hebben vestigingen in Venlo, Roermond en Heerlen, in onderling overleg bepalen we het team waarvoor je gaat werken.

Jouw leidinggevende is de Manager SMZ (Sociaal Medische Zaken) van de locatie(s) waar jij gaat werken.

Resultaatgebieden

Met jouw medische kennis die je samenbrengt met informatie van de arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider, onderzoek je wat een cliënt wel of niet kan doen (belastbaarheid) in relatie tot arbeid (belasting) en breng je hier advies over uit. Je kijkt niet alleen naar het medisch verhaal, maar naar de totale situatie van de cliënt, sociaal én medisch om tot een goede beoordeling te komen.

Je onderzoekt als arts de problematiek en legt de relatie met het wettelijk kader. Je rapporteert je bevindingen en beargumenteert je oordeel in duidelijke bewoordingen. Je verantwoordt je daarmee naar de cliënt en, in breder perspectief, naar de maatschappij.

Je levert een bijdrage aan de medische kennisontwikkeling op gebied van arbeid en gezondheid, op eigen initiatief of via de intern en extern georganiseerde netwerk bijeenkomsten.

Competenties

- Je bent betrokken bij je cliënt en gedreven in je vak
- Je hebt een open en sociaal gedreven persoonlijkheid

Kennis & vaardigheden

- Je hebt een master geneeskunde incl. BIG-registratie
- Je werkt zelfstandig en levert een bijdrage aan de teamprestatie
- Je bent bereid kennis op te doen over relevante wet- en regelgeving

Aanvullende informatie Wil je sollliciteren en heb je nog enkele vragen? Of kan je niet wachten om met ons in gesprek te komen? Bel naar 043-3659288 en vraag naar Ramon van der Stelt of Robin van Lieshout. Wil je mailen? Dat kan naar solliciteren@bewellprofs.nl

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.