inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Psychiater

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWINT09
Vacaturenaam Psychiater
Startdatum 01-04-2021
Einddatum 31-03-2022
Locatie Limburg/ Zuid-Oost Brabant
Opdrachtgever Be Well - Robin van Lieshout
Over de functie

Wil jij je als zelfstandig Psychiater liever focussen op het behandelen dan alle bijkomende zaken eromheen? Ben je op zoek naar de juiste bemiddelingspartner voor korte of langere opdrachten?

Dankzij onze uitstekende relaties met gerenommeerde zorgorganisaties in Limburg en Brabant bieden wij interessante (interim) opdrachten voor zorgprofessionals. Wij komen daarom graag met je in contact!

Wat verwachten we van je

Je bent een aantal uur (of meer) in de week beschikbaar en beschikt over een BIG-registratie.

Wat bieden we je

Wil je eens een kijkje in de keuken nemen bij een andere zorgorganisatie? Ervaren om met een andere doelgroep te werken dan je gewend bent? Naast je eigen praktijk of vaste baan jouw expertise als interim zorgprofessional inzetten binnen een instelling?

Bij Be Well Zorgprofessionals krijg je de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers en met verschillende doelgroepen te werken om zo brede ervaring op te doen.

Functieverband Interim of loondienst
Salarisindicatie In overleg
Arbeidsvoorwaarden

De duur van de interim opdrachten zijn voor een nader te bepalen periode. Voor de facturatie, administratie en afspraken rondom tarieven gaan we graag met je in gesprek.

Toch liever in loondienst?
Ook voor de psychiater die graag in loondienst wil werken hebben wij diverse mogelijkheden. In dat geval bieden we je een individuele prestatiebonus van een bruto maandsalaris op jaarbasis. Mits je persoonlijke ontwikkeling en prestaties voldoen aan de gemaakte afspraken.
Tevens krijg je bij ons 24 vakantiedagen per jaar op basis van 12 maanden en 36 uur per week. Daarnaast bieden we je o.a. 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding.

Aanvullende informatie

Herken jij je in dit profiel? Neem dan contact op met onze Consultant Robin van Lieshout 0640077131. Hij zal uitgebreid met jou onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT09
Functienaam Arts/Psychiater (M/V)
Doel

Als hoofdbehandelaar en eindverantwoordelijke regie voeren op het welzijn van de patiënten. Op basis van individuele zorgplannen medisch, psychogeriatrisch en/of psychosociaal behandelen en begeleiden van cliënten. Het welzijn monitoren, de behandeling evalueren en indien nodig behandeling bijstellen.

Plaats in de organisatie

Als Arts/Psychiater ben je als regiebehandelaar de eindverantwoordelijke voor patiënten.

Resultaatgebieden

Je stelt op grond van psychiatrisch en/of medisch onderzoek bij cliënten een specialistische diagnose vast en bepaalt op basis hiervan de noodzaak, wenselijkheid en aard van de specialistische behandeling en begeleiding. Deze stem je af op de wensen, vragen en mogelijkheden van de cliënt, rekening houdend met diens leefstijl, levensloop en/of cliëntsysteem.
Je voert de regie op en monitort de ingestelde behandeling, begeleiding, verpleging en/of verzorging en evalueert in multidisciplinaire setting de zorgaandachtspunten, doelstellingen en acties van de individuele behandelplannen. Daar waar nodig stel je deze bij.
Indien van toepassing fungeer je als supervisor en/of begeleider van geneeskundigen in opleiding.

Competenties
 • Zelfsturing en ontwikkeling;
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
 • Beslissen;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Signaleren;
 • Proactief gedrag;
 • Volharding, oplettendheid en doorzettingsvermogen zijn vereist binnen de competenties signaleren en beslissen voor het stellen van een diagnose en in de omgang met cliënten;
 • Methodisch werken.

Kennis & vaardigheden
 • Een afgeronde opleiding Geneeskunde (met eventuele specialisaties);
 • Een breed georiënteerde kennis van en affiniteit met psychogeriatrie, gerontologie, psychiatrie, verslavingszorg, GGZ, kind en jeugd en revalidatie;
 • Geldige BIG-registratie op basis van de afgeronde opleiding met eventuele specialisaties;
 • Op basis van een VOG wordt nagegaan of er sprake is van een integere werkhouding, waarbij omgegaan kan worden met vertrouwelijke informatie.
Aanvullende informatie Voor meer informatie neem je contact op met Be Well Zorgprofessionals. De vestiging in Maastricht is te bereiken via het nummer 043 - 365 92 88. De vestiging in Eindhoven via 040 - 3333002. Per mail kan ook: solliciteren@bewellprofs.nl.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.