inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Gedragswetenschapper

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWCOM01
Vacaturenaam Gedragswetenschapper
Startdatum 01-04-2021
Einddatum 30-04-2021
Locatie Zuidoost Brabant
Opdrachtgever Be Well - Robin Wolter
Over de functie

Wil jij van betekenis zijn voor kwetsbare kinderen, jongeren en hun gezinnen? Kun jij als geen ander behandelplannen opstellen, behandelprocessen coördineren en je collega's inhoudelijk coachen bij de uitvoering van behandelingen? Lees snel verder!

Wat verwachten we van je

- Je werkt uitstekend samen in een multidisciplinair team van professionals;

- Je stelt behandelplannen en risico inventarisaties op en stemt deze af met andere betrokkenen waaronder je collega's, de cliënt en het systeem van de cliënt;

- Je coördineert de behandelprocessen en bewaakt de methodische uitvoering van de behandelingen;

- Je coacht je collega's op inhoudelijk niveau.

Wat bieden we je

We bieden je een uitdagende opdracht als gedragswetenschapper bij een gerenommeerde zorgorganisatie. We hebben momenteel meerdere kansen. O.a. bij een kliniek voor jongeren met complexe gedragsproblemen en bij een instelling die kinderen, jongeren en hun gezin met complexe problemen zo veel mogelijk helpt vanuit de thuissituatie. Aan de hand van jouw ambitie en ervaring kunnen we bespreken waar jij het beste tot je recht komt.

Functieverband Interim
Salarisindicatie Conform de geldende CAO
Arbeidsvoorwaarden

We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prestatiebonus van een maandsalaris als je persoonlijke ontwikkeling en prestaties voldoen aan gemaakte afspraken.

Je krijgt 24 vakantiedagen op basis van 36 uur per week, 8% vakantietoeslag en reiskostenvergoeding.

Werken bij Be Well levert jou als zorgprofessional een aantal belangrijke voordelen op, zoals flexibiliteit en afwisseling in je werk, zekerheid van een vast contract, ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Be Well Academy en professionele coaching. Kortom, kiezen voor Be Well is kiezen met je hoofd én met je hart.

Aanvullende informatie

Neem voor meer info contact op met Robin Wolter via 06-11803724 (bel of Whatsapp). Je kunt ook mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl.

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT01
Functienaam Gedragskundige (m/v)
Doel

Het beïnvloeden van het gedrag van de cliënt met mentale stoornissen of problemen op gedragsmatig gebied, zodat deze op gepaste wijze weer om kan gaan met zijn of haar omgeving.

Plaats in de organisatie

Als Gedragskundige ben je onderdeel van en werk je in een multidisciplinair team.

Resultaatgebieden
 • Het verrichten van (psycho)diagnostiek, zodanig dat een indicatie kan worden gesteld en/ of dat aan de cliënt/het gezin op een verantwoorde manier zorg en behandeling kan worden geboden.
 • Het bieden van ondersteuning en advies, zodanig dat alle bij de behandeling betrokken disciplines zijn geïnformeerd, geadviseerd en gecoacht en cliënt(systemen) optimaal zijn begeleid en doorverwezen.
 • Het vakinhoudelijk ondersteunen, adviseren en coachen van Hulpverleners ten aanzien van kernbeslissingen en het plan van aanpak, zodanig dat zij adequaat in staat zijn gesteld om de cliënt en het systeem te begeleiden en verwijzen.
 • Op basis van gestelde diagnostiek uitvoeren van de juiste behandeling.
Competenties
 • Zelfsturing en ontwikkeling;
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
 • Beslissen;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Signaleren;
 • Proactief gedrag;
 • Zelfstandig werken en goed samenwerken;
 • Doorzettingsvermogen en volhardend;
 • Stressbestendig en een groot incasserings- en improvisatievermogen;
 • Analytisch denkvermogen.
Kennis & vaardigheden
 • Een afgeronde Universitaire Gedragswetenschappelijke Master Opleiding (Orthopedagogiek, Psychologie of Psychosociale Wetenschappen).
 • Kennis van (erkende) therapeutische (crisis)interventies en behandelmethoden en kennis van gedragsproblemen en -stoornissen.
 • Indien werkzaam in de jeugdsector een geldige SKJ-registratie en kennis van het jeugdzorgsysteem. Daarnaast kennis van de sociale kaart en kennis van en inzicht in de diverse werksoorten, doelgroepen en processen binnen de sector zorg en welzijn.
 • Op basis van een VOG wordt nagegaan of er sprake is van een integere werkhouding, waarbij omgegaan kan worden met vertrouwelijke informatie.
 • In het kader van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) wordt op basis van de vergewisplicht navraag gedaan dat de professional beroepsmatig geschikt is om zorg te verlenen en dat er geen meldingen zijn opgenomen in het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn en/of bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Aanvullende informatie Voor meer informatie neem je contact op met Be Well Zorgprofessionals. De vestiging in Maastricht is te bereiken via het nummer 043 - 365 92 88. De vestiging in Eindhoven via 040 - 3333002. Per mail kan ook: solliciteren@bewellprofs.nl.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.