inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » GZ-Psycholoog Arbeid & Gezondheid

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWUW01
Vacaturenaam GZ-Psycholoog Arbeid & Gezondheid
Startdatum 01-04-2021
Einddatum 01-04-2022
Locatie Heerlen
Opdrachtgever Be Well - Ramon van der Stelt
Over de functie

Ben jij GZ-Psycholoog en jouw nieuwe uitdaging aan het zoeken in de vacaturejungle van de zorgsector? Kan jij jouw ideale uitdaging niet vinden?

Wij hebben een unieke en nieuwe functie in de zorgsector beschikbaar! Wij zoeken een GZ-Psycholoog die gaat bijdragen aan de opbouw en ontwikkeling van hét Sociaal Medisch Centrum in Limburg!

Klinkt interessant toch? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat verwachten we van je

Je hebt het in je om iets nieuws van de grond te krijgen en tevens geeft dit jou ook energie.

Taken die tot je takenpakket behoren zijn;

 • diagnosticeren, indiceren en adviseren op behandelingen;
 • je voert (neuro)psychologische diagnostiek uit met betrekking tot het psychisch en cognitief functioneren en analyseert gedragsveranderingen en/of andere problemen die hieruit kunnen ontstaan;
 • je geeft in het kader van consultatie advies aan verzekeringsartsen op het terrein van psychodiagnostiek, indicatiestelling, behandeling en verwijsmogelijkheden.

Wat bieden we je

Ben jij een echte pionier, wil je multidisciplinair werken (met Artsen, Verpleegkundigen en andere disciplines), wil jij meedoen aan een pilotproject waarbij jouw expertise binnen de GGZ van essentieel belang is om (verzekerings)Artsen te ondersteunen? Maar nog belangrijker jouw mening en visie over medische trajecten te geven?

Een uitdagende functie als GZ-psycholoog waarbij je met jouw expertise binnen de GGZ een bijdrage kunt leveren aan het opzetten van de Sociaal Medische Centra. Hierbij werk je nauw samen met de verzekeringsarts.

Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Functieverband Fulltime
Salarisindicatie Marktconform
Arbeidsvoorwaarden

Standplaats: Heerlen met bereidheid om tevens in Venlo en Roermond te werken
Aantal uren: 36-38
Salarisindicatie: €4.730,17 - €6.151,79 bruto per maand op basis van 38-urige werkweek

Aanvullende informatie

Neem voor meer informatie contact op met Ramon van der Stelt, bel of stuur een whatsapp naar 06-14693488. Je kunt ook mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl.

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT15
Functienaam GZ-psycholoog Arbeid en Gezondheid
Doel

Het adviseren van verzekeringsartsen op het gebied van psychologische en orthopedagogische diagnostiek ten behoeve van een sociaal medische beoordeling.

Plaats in de organisatie

De verzekeringsarts fungeert als regiebehandelaar en is daarmee eindverantwoordelijke voor cliënten. Jij adviseert en ondersteunt waar nodig.

Resultaatgebieden

Gedurende je werkzaamheden ga je je bezighouden met uiteenlopende problematieken die de gehele levensloop kunnen omvatten. Specifiek zullen deze variëren van enkelvoudig tot matig complex. Je werkt nauw samen met de verzekeringsarts. Hierbij is jouw diagnose een belangrijk onderdeel in de sociaal medische beoordeling van de verzekeringsarts.

Competenties
 • Probleemanalyse
 • Overtuigingskracht
 • Initiatief
 • Coachen
 • Communicatie
 • Organisatie van het eigen werk
 • Maatschappelijk handelen
 • Professionaliteit

Kennis & vaardigheden
 • Een gerichte afgeronde postuniversitaire opleiding als GZ-psycholoog;
 • BIG registratie is een vereiste, NIP- en/of NVO registratie een pré;
 • Op basis van een VOG wordt nagegaan of er sprake is van een integere werkhouding, waarbij omgegaan kan worden met vertrouwelijke informatie.
 • In het kader van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) wordt op basis van de vergewisplicht navraag gedaan dat de professional beroepsmatig geschikt is om zorg te verlenen en dat er geen meldingen zijn opgenomen in het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn en/of bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Aanvullende informatie Voor meer informatie neem je contact op met Be Well Zorgprofessionals. De vestiging in Maastricht is te bereiken via het nummer 043 - 365 92 88. De vestiging in Eindhoven via 040 - 3333002. Per mail kan ook: solliciteren@bewellprofs.nl.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.