inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Psychiater kind & jeugd

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWMON01
Vacaturenaam Psychiater kind & jeugd
Startdatum 01-05-2021
Einddatum 01-05-2022
Locatie Maastricht en Heerlen
Opdrachtgever Be Well - Robin van Lieshout
Over de functie

Wil jij fungeren als een inhoudelijke kartrekker binnen een organisatie die een zorginhoudelijke en organisatorische verandering ondergaat? Wij komen graag met je in contact!

Wat verwachten we van je

Je initieert en regisseert als behandelverantwoordelijke de individuele behandelingen. Je redeneert klinisch en kunt diagnosticeren. Je coacht andere professionals en verzorgt werkbegeleiding aan AIOS en ANIOS. Je kunt als specialist tewerkgesteld worden in de poli, kliniek of binnen het wijkgerichte aanbod. Binnen de polikliniek vallen kinderen, jongeren en hun systeem onder de behandelingen.

Wat bieden we je

Je komt te werken binnen een multidisciplinair team waarin jij een belangrijke schakel bent. Een greep uit jouw werkzaamheden zijn:

 • Opstellen en (mede) uitvoeren van het behandelplan.
 • Voor alle betrokkenen ben jij het centrale aanspreekpunt.
 • Naast de regierol en inhoudelijke verantwoordelijkheden, vervul je zowel een richtinggevende als coachende rol binnen het behandelteam.
 • Je levert een bijdrage aan de professionalisering en optimalisering van de kwaliteit van zorg.
 • Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek en het geven van onderwijs (denk bijvoorbeeld aan het geven vanklinische lessen, bijscholing, referaten).
Functieverband Jaarcontract met optie tot onbepaalde tijd
Salarisindicatie Conform AMS regeling
Arbeidsvoorwaarden

Conform AMS regeling.

Als extra beloning bieden we je een individuele prestatiebonus van een bruto maandsalaris op jaarbasis. Mits je persoonlijke ontwikkeling en prestaties voldoen aan de gemaakte afspraken.
Tevens krijg je bij ons 24 vakantiedagen per jaar op basis van 12 maanden en 36 uur per week. Daarnaast bieden we je o.a. 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Robin van Lieshout. Bel of stuur een Whatsapp naar 06-40077131. Je kunt ook een mailtje naar solliciteren@bewellprofs.nl

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT09
Functienaam Arts/Psychiater (M/V)
Doel

Als hoofdbehandelaar en eindverantwoordelijke regie voeren op het welzijn van de patiënten. Op basis van individuele zorgplannen medisch, psychogeriatrisch en/of psychosociaal behandelen en begeleiden van cliënten. Het welzijn monitoren, de behandeling evalueren en indien nodig behandeling bijstellen.

Plaats in de organisatie

Als Arts/Psychiater ben je als regiebehandelaar de eindverantwoordelijke voor patiënten.

Resultaatgebieden

Je stelt op grond van psychiatrisch en/of medisch onderzoek bij cliënten een specialistische diagnose vast en bepaalt op basis hiervan de noodzaak, wenselijkheid en aard van de specialistische behandeling en begeleiding. Deze stem je af op de wensen, vragen en mogelijkheden van de cliënt, rekening houdend met diens leefstijl, levensloop en/of cliëntsysteem.
Je voert de regie op en monitort de ingestelde behandeling, begeleiding, verpleging en/of verzorging en evalueert in multidisciplinaire setting de zorgaandachtspunten, doelstellingen en acties van de individuele behandelplannen. Daar waar nodig stel je deze bij.
Indien van toepassing fungeer je als supervisor en/of begeleider van geneeskundigen in opleiding.

Competenties
 • Zelfsturing en ontwikkeling;
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
 • Beslissen;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Signaleren;
 • Proactief gedrag;
 • Volharding, oplettendheid en doorzettingsvermogen zijn vereist binnen de competenties signaleren en beslissen voor het stellen van een diagnose en in de omgang met cliënten;
 • Methodisch werken.

Kennis & vaardigheden
 • Een afgeronde opleiding Geneeskunde (met eventuele specialisaties);
 • Een breed georiënteerde kennis van en affiniteit met psychogeriatrie, gerontologie, psychiatrie, verslavingszorg, GGZ, kind en jeugd en revalidatie;
 • Geldige BIG-registratie op basis van de afgeronde opleiding met eventuele specialisaties;
 • Op basis van een VOG wordt nagegaan of er sprake is van een integere werkhouding, waarbij omgegaan kan worden met vertrouwelijke informatie.
Aanvullende informatie Voor meer informatie neem je contact op met Be Well Zorgprofessionals. De vestiging in Maastricht is te bereiken via het nummer 043 - 365 92 88. De vestiging in Eindhoven via 040 - 3333002. Per mail kan ook: solliciteren@bewellprofs.nl.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.