inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Verpleegkundige verslavingszorg

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWNK01
Vacaturenaam Verpleegkundige verslavingszorg
Startdatum 01-04-2021
Einddatum 30-04-2021
Locatie Regio 's Hertogenbosch
Opdrachtgever Be Well - Carmen van der Stelt
Over de functie

Als verpleegkundige verslavingszorg moet je sterk in je schoenen staan én geïnteresseerd zijn in mensen. Cliënten hebben naast een ernstige verslaving vaak ook psychische problemen, waardoor je focus naast verpleegtechnisch handelen ook ligt op begeleiding. Word jij hier enthousiast van? Lees gauw verder!

Wat verwachten we van je

- Jij bent dé steun en toeverlaat voor cliënten en zorgt ervoor dat zij zich prettig voelen in hun behandeling;
- Je geeft duidelijk je grenzen aan en deinst niet terug voor intensief persoonlijk contact met cliënten met ernstige psychische problemen;
- Je bent sociaal vaardig en houdt van aanpakken;
- Je kunt goed samenwerken in het belang van de cliënt maar kunt ook goed omgaan met grote verantwoordelijkheid;
- Je hebt verpleegkundige ervaring met de doelgroep verslaafden;
- Je bent in het bezit van het diploma hbo verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd.

Wat bieden we je

We bieden je een uitdagende functie als verpleegkundige bij dé expert op het gebied van verslavingszorg in Brabant. Onze opdrachtgever heeft meerdere vestigingen door heel Brabant en biedt haar cliënten een persoonlijke aanpak die gericht is op preventie, (specialistische) behandeling, intensieve zorg en begeleiding. Je komt te werken binnen een hecht, multidisciplinair team met o.a. artsen, psychologen en psychiaters. Binnen dit team krijg je veel eigen verantwoordelijkheid.

Je gaat via Be Well bij deze opdrachtgever aan de slag. Bij goed functioneren is het mogelijk om direct in dienst te treden bij de opdrachtgever. Ben je echter nog niet helemaal zeker bij wat voor organisatie en doelgroep jouw hart écht ligt? Het is ook mogelijk om vast in dienst te blijven bij Be Well en bij meerdere opdrachtgevers ervaring op te doen.

Functieverband Fulltime
Salarisindicatie CAO GGZ FWG45/FWG50 (2357-3678)
Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO GGZ FWG45/FWG50 (2357-3678). Tevens biedt Be Well je een prestatiebonus van een bruto maandsalaris op jaarbasis als jouw persoonlijke ontwikkeling en prestaties voldoen aan gemaakte afspraken. Je krijgt bij ons 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur per week. Ook bieden we je 8% vakantietoeslag en reiskostenvergoeding.

Daarnaast biedt Be Well je ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Be Well Academy en professionele coaching ter bevordering van je persoonlijke ontwikkeling.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carmen van der Stelt, bel of stuur een whatsapp naar 0621956595. Je kunt ook mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT05
Functienaam Verpleegkundige hbo-niveau
Doel

Als verpleegkundige bevorder je de kwaliteit van leven van de cliënt/patiënt door cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande verzorging en verpleging te bieden.

Plaats in de organisatie

Als Verpleegkundige (niveau 4 of 5)ben je onderdeel van en werk je in een multidisciplinair team. In heel veel gevallen werk je nauw samen met artsen, verzorgenden en helpenden.

Resultaatgebieden

Als Verpleegkundige lever je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Zo lever je een bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënten in alle facetten. In de intramurale zorg draag je mede zorg voor een veilige en prettige woonomgeving.

Competenties
 • Zelfsturing en ontwikkeling;
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
 • Beslissen;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Signaleren;
 • Proactief gedrag;
 • Cliëntgericht;
 • Zelfstandig werken en samenwerken;
 • Creativiteit;
 • Analytisch denkvermogen.

Kennis & vaardigheden
 • In bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5
 • BIG-geregistreerd als Verpleegkundige;
 • Bevoegd en bekwaam in het verrichten van risicovolle en voorbehouden handelingen en je hebt een scholingscertificaat t.b.v. het uitvoeren van voorbehouden handelingen;
 • Op basis van een VOG wordt nagegaan of er sprake is van een integere werkhouding, waarbij omgegaan kan worden met vertrouwelijke informatie.

Aanvullende informatie Voor meer informatie neem je contact op met Be Well Zorgprofessionals. De vestiging in Maastricht is te bereiken via het nummer 043 - 365 92 88. De vestiging in Eindhoven via 040 - 3333002. Per mail kan ook: solliciteren@bewellprofs.nl.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.