inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » GZ- Psycholoog / Orthopedagoog Generalist

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWTC01
Vacaturenaam GZ- Psycholoog / Orthopedagoog Generalist
Startdatum 01-04-2021
Einddatum 30-04-2021
Locatie Zuid-Limburg
Opdrachtgever Be Well - Robin van Lieshout
Over de functie

Wil jij graag onderdeel zijn van een jong en innovatief initiatief en als hulpverlener maar zeker ook als bondgenoot jeugdigen en het gezin ondersteunen bij trauma gerelateerde klachten? Wij komen graag met je in contact!

Wat verwachten we van je

Jij, als BIG geregistreerde GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist, hebt een passie voor de doelgroep kinderen en jeugdigen. Je hebt ervaring met en kennis van de behandeling van trauma gerelateerde klachten. Ook weet jij als geen ander kinderen die worden belemmerd in hun ontwikkeling door opvoedings- of gezinsproblematiek, psychische problemen, leerproblemen of een verstandelijke beperking te ondersteunen. Je spreekt hun taal en ondersteunt hen om betekenis te geven aan het verleden en de klachten. Toekomstgericht ga je samen praktisch aan de slag. Dit alles met begrip, toewijding, tact, geduld en empathisch vermogen.

Wat bieden we je

Je komt te werken bij een jong samenwerkingsverband bestaande uit een tweetal organisaties. Het team is enthousiast en dynamisch en gericht op het aanbieden van een groot en divers hulpaanbod. Voor jou als zorgprofessional is er veel ruimte om een bijdrage te leveren aan de uitbreiding en verdere vormgeving hiervan.

Je zal het eerste jaar via Be Well gedetacheerd worden. Gedurende dit jaar heeft jouw persoonlijke ontwikkeling onze volle aandacht. Be Well biedt trainingen, intervisie en persoonlijke coaching aan. Zijn beide partijen na dit eerste jaar enthousiast? Dan ga je in dienst bij de opdrachtgever zelf.
Spreekt projectmatig werken jou meer aan? Dan hebben wij diverse mogelijkheden terwijl je toch kunt genieten van een vast dienstverband.

Functieverband Jaarcontract met optie tot onbepaalde tijd
Salarisindicatie Conform CAO-GGZ FG 65 (min. €4053 en max. €5439 bruto per maand o.b.v. 36 uur).
Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO-GGZ, inschaling in FG 65.

Als extra beloning bieden we je een individuele prestatiebonus van een bruto maandsalaris op jaarbasis. Mits je persoonlijke ontwikkeling en prestaties voldoen aan de gemaakte afspraken.
Tevens krijg je bij ons 24 vakantiedagen per jaar op basis van 12 maanden en 36 uur per week. Daarnaast bieden we je o.a. 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Robin van Lieshout. Bel of stuur een Whatsapp naar 06-40077131. Je kunt ook een mailtje naar solliciteren@bewellprofs.nl

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT12
Functienaam Regiebehandelaar (M/V)
Doel

Het bieden van een geïntegreerde behandeling gericht op het reduceren van de aanwezige (psychische) symptomen tot een maatschappelijk/persoonsgebonden aanvaardbaar niveau. De mogelijkheid is dat je als regiebehandelaar de regie hebt waardoor je op multidisciplinair niveau coördineert.

Plaats in de organisatie

Als Regiebehandelaar (M/V) ben je onderdeel van een multidisciplinair team. De mogelijkheid bestaat ook dat je op multidisciplinair niveau coördineert.

Resultaatgebieden
 • Je bent (als regisseur/ hoofdbehandelaar) verantwoordelijk voor de diagnostiek, risicomanagement, behandeling en resocialisatie van patiënten;
 • Je bent (samen met het afdelingshoofd) verantwoordelijk voor het behandelmilieu op de afdelingen;
 • Je coördineert de werkzaamheden van het multidisciplinair behandelteam, je treedt op als voorzitter in het overleg en kan aanwijzingen geven met betrekking tot de behandeldoelen en de indicatiestelling. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming en het evalueren van de behandel- en/of verpleegplannen en de mutaties hierin;
 • Je legt in- en extern verantwoording af over de voortgang van de behandeling (monitoren, evalueren en bijstellen);
 • Het is mogelijk dat je inhoudelijk leiding geeft aan medewerkers wanneer je als regiebehandelaar de regie hebt en coördineert, coacht en evalueert binnen de multidisciplinaire behandelingen.

Competenties
 • Zelfsturing en ontwikkeling;
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
 • Beslissen;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Signaleren;
 • Proactief gedrag;
 • Coachen/leidinggeven;
 • In staat om verbindend (samen) te werken, maar daarnaast ook om binnen professionele kaders taken zelfstandig uit te voeren;
 • Stressbestendig en een groot incasserings- en improvisatievermogen.

Kennis & vaardigheden
 • Een gerichte afgeronde postuniversitaire opleiding als GZ-psycholoog, Psychotherapeut, Orthopedagoog-Generalist of Klinisch Psycholoog;
 • BIG-, NIP- en/of NVO registratie;
 • Op basis van een VOG wordt nagegaan of er sprake is van een integere werkhouding, waarbij omgegaan kan worden met vertrouwelijke informatie.
 • In het kader van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) wordt op basis van de vergewisplicht navraag gedaan dat de professional beroepsmatig geschikt is om zorg te verlenen en dat er geen meldingen zijn opgenomen in het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn en/of bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Aanvullende informatie Voor meer informatie neem je contact op met Be Well Zorgprofessionals. De vestiging in Maastricht is te bereiken via het nummer 043 - 365 92 88. De vestiging in Eindhoven via 040 - 3333002. Per mail kan ook: solliciteren@bewellprofs.nl.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.