inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Verpleegkundige HBO

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWTA05
Vacaturenaam Verpleegkundige HBO
Startdatum 01-11-2020
Einddatum 01-11-2021
Locatie Limburg/Zuidoost Brabant
Opdrachtgever Be Well - Claudia Elissen
Over de functie

Wil jij als HBO-verpleegkundige eerst in de praktijk ervaren of een organisatie past bij jouw identiteit en kernwaarden? Dat de mensen waarmee je werkt je de voldoening geven waarnaar je op zoek bent? Neem dan contact op met Be Well!

Wat verwachten we van je

Een zelfverzekerde en proactieve verpleegkundige die kordate beslissingen durft te nemen in elke situatie. Je hebt hart voor de patiënt en oog voor de kwaliteit van zorg. Je kunt vraaggericht werken, waarbij de behoeften en wensen van de patiënt het uitgangspunt vormen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent creatief en hebt een groot aanpassingsvermogen waardoor je op alle niveaus snel kunt schakelen. Je houdt van afwisseling in je werk en je kunt goed samenwerken, maar bent ook zelfstandig als de situatie daar om vraagt.
Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5 of hoger en bent BIG-geregistreerd. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat bieden we je

Bij Be Well krijg je de kans om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers en met verschillende doelgroepen, terwijl je toch geniet van alle voordleen van een vast contract. Zo kun jij als verpleegkundige een flinke bak aan ervaring op doen en in de praktijk ervaren waar jouw hart écht ligt...

Wil jij bijvoorbeeld als kwaliteitsverpleegkundige aan de slag en je focussen op procesoptimalisatie en het coachen van collega's? Of ga je liever aan de slag als wijkverpleegkundige? Wij exploreren graag samen met jou wat het beste bij je past!

Perfecte match gevonden? Je gaat dan aan de slag binnen een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een hecht team van professionals. Het gaat om een langdurige functie. Werken bij Be Well levert je een aantal belangrijke voordelen op, zoals flexibiliteit en afwisseling in je werk, ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Be Well Academy en professionele coaching. Kortom, kiezen voor Be Well is kiezen met je hoofd én met je hart.

Functieverband Jaarcontract met optie tot onbepaalde tijd
Salarisindicatie Conform CAO
Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO.

Als extra beloning bieden we je een individuele prestatiebonus van een bruto maandsalaris op jaarbasis. Mits je persoonlijke ontwikkeling en prestaties voldoen aan de gemaakte afspraken.

Tevens krijg je bij ons 24 vakantiedagen per jaar op basis van 12 maanden en 36 uur per week. Daarnaast bieden we je o.a. 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding.

Aanvullende informatie

Herken jij je in dit profiel? Neem dan contact op met onze Talent Manager Claudia Elissen (+31 (0)6 34 34 43 76 ). Zij zal uitgebreid met jou onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT05
Functienaam Verpleegkundige hbo-niveau
Doel

Als verpleegkundige bevorder je de kwaliteit van leven van de cliënt/patiënt door cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande verzorging en verpleging te bieden.

Plaats in de organisatie

Als Verpleegkundige (niveau 4 of 5)ben je onderdeel van en werk je in een multidisciplinair team. In heel veel gevallen werk je nauw samen met artsen, verzorgenden en helpenden.

Resultaatgebieden

Als Verpleegkundige lever je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Zo lever je een bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënten in alle facetten. In de intramurale zorg draag je mede zorg voor een veilige en prettige woonomgeving.

Competenties
 • Zelfsturing en ontwikkeling;
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
 • Beslissen;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Signaleren;
 • Proactief gedrag;
 • Cliëntgericht;
 • Zelfstandig werken en samenwerken;
 • Creativiteit;
 • Analytisch denkvermogen.

Kennis & vaardigheden
 • In bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5
 • BIG-geregistreerd als Verpleegkundige;
 • Bevoegd en bekwaam in het verrichten van risicovolle en voorbehouden handelingen en je hebt een scholingscertificaat t.b.v. het uitvoeren van voorbehouden handelingen;
 • Op basis van een VOG wordt nagegaan of er sprake is van een integere werkhouding, waarbij omgegaan kan worden met vertrouwelijke informatie.

Aanvullende informatie Voor meer informatie neem je contact op met Be Well Zorgprofessionals. De vestiging in Sittard is te bereiken via het nummer 043 - 365 92 88. De vestiging in Eindhoven via 040 - 3333002. Per mail kan ook: solliciteren@bewellprofs.nl.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.