inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Begeleider/Sociotherapeut

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWNB139
Vacaturenaam Begeleider/Sociotherapeut
Startdatum 01-04-2020
Einddatum 01-04-2021
Locatie Venlo
Opdrachtgever Be Well - Lidy Ubaghs
Over de functie

Be Well zoekt meerdere Begeleiders/Sociotherapeuten met een sterke persoonlijkheid en affiniteit in het werken binnen de complexe kinder- en jeugdpsychiatrie en/of jeugdhulpverlening.

Als Begeleider/Sociotherapeut bied jij intensieve behandeling aan jongeren (0-18 jaar) met complexe psychiatrische problematieken, die opgenomen zijn in een klinische open setting. Dit zijn jongeren die om verschillende redenen vastlopen in de maatschappij. Jij gaat je, samen met je collega's, bezighouden met het vormgeven van de intensieve behandeling aan deze jongeren op de therapeutische behandelgroep. Dit doe je in nauwe samenwerking met het systeem van de jongere.

Wat verwachten we van je

- Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (SPH, HBO-V, Pedagogiek, Social Work of een voorloper van deze opleidingen) met een SKJ-registratie of een afgeronde HBO-opleiding waarmee jij je als jeugd- en gezinsprofessional kunt registreren of BIG registratie;

- De bereidheid tot werken in onregelmatige diensten;

- Je bent in staat methodisch en resultaatgericht te kunnen handelen;

- Passie, pro-activiteit, stressbestendig en reflecterend vermogen;

- Bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag;

Wat bieden we je

Naast het feit dat je aan de slag gaat bij een uitdagende job en organisatie bieden wij een salaris conform CAO-GGZ, schaal 45 gebaseerd op kennis en ervaring.

Functieverband In overleg
Salarisindicatie Marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO-GGZ, inschaling in schaal 45 (tussen €2289 - €3229 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring).

Aanvullende informatie

Voor meer informatie neem je contact op met Lidy Ubaghs en/of Robin van Lieshout. Bel naar 043-3659288 of stuur een Whatsapp naar +31640733780 of +31640077131

Per mail zijn wij te bereiken via: solliciteren@bewellprofs.nl.

Functiebeschrijving

Functienummer BEW INT02
Functienaam Begeleider (M/V)
Doel

De cliënt/gezinnen en het cliëntsysteem versterken en ondersteunen om een veilige opvoedsituatie te realiseren, vanuit de visie dat opgroeien binnen het eigen gezin/omgeving wezenlijk bijdraagt aan de ontwikkeling, het zelfvertrouwen en het welbevinden van de cliënt.

Plaats in de organisatie

Als begeleider ben je onderdeel van een multidisciplinair team.

Resultaatgebieden

Het uitvoeren van ondersteuning, zorg, begeleiding, behandeling en/of advies, zodanig dat cliënten/gezinnen/ systemen optimaal zijn begeleid of doorverwezen zijn. De accentverschillen liggen binnen de uitvoer van het werk.

De hulpverlener kan onder andere de problematiek ordenen, structuur bieden, toezien op de veiligheid, het netwerk activeren, de probleemoplossende vaardigheden vergroten, de gezinsregie herstellen en het behandelen/begeleiden van de aanwezige problematiek. Hierbij staan de aanwezige doelstellingen centraal en daarop wordt geëvalueerd en indien noodzakelijk worden deze doelen bijgesteld.

Competenties

• Zelfsturing en ontwikkeling;

• Flexibiliteit en aanpassingsvermogen;

• Beslissen;

• Communicatieve vaardigheden;

• Signaleren;

• Proactief gedrag;

• Zelfstandig werken en samenwerken;

• Doorzettingsvermogen;

• Stressbestendig en een groot incasserings- en improvisatievermogen;

• Analytisch denkvermogen.

Kennis & vaardigheden

• Een afgeronde opleiding Social Work; SPH, MWD, Pedagogiek;
• Indien werkzaam in de sector Jeugdzorg, een geldige SKJ registratie;
• Ervaring met de betreffende doelgroep en gerichte zorg ervaring;
• Op basis van een VOG wordt nagegaan of er sprake is van een integere werkhouding, waarbij omgegaan kan worden met vertrouwelijke informatie

• In het kader van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) wordt op basis van de vergewisplicht navraag gedaan dat de professional beroepsmatig geschikt is om zorg te verlenen en dat er geen meldingen zijn opgenomen in het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn en/of bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Aanvullende informatie Voor meer informatie neem je contact op met Be Well Zorgprofessionals. De vestiging in Sittard is te bereiken via het nummer 043 - 365 92 88. De vestiging in Veldhoven via 040 - 3333002. Per mail kan ook: solliciteren@bewellprofs.nl.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.