inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Verpleegkundige MBO

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWTA06
Vacaturenaam Verpleegkundige MBO
Startdatum 01-11-2020
Einddatum 01-11-2021
Locatie Limburg/Zuid-Oost Brabant
Opdrachtgever Be Well - Claudia Elissen
Over de functie

Wil jij ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers en in de praktijk ervaren welke organisatie en doelgroep bij je past? Vanwege sterke groei zijn wij op zoek naar gepassioneerde verpleegkundigen die zich volop willen ontwikkelen!

Wat verwachten we van je

Wij verwachten dat je een gepassioneerde Verpleegkundige bent, die zich nog volop wilt ontwikkelen. Tevens wil je je voor langere tijd aan Be Well Zorgprofessionals binden en samen met ons groeien. Je hebt daarnaast de bereidheid om binnen verschillende domeinen van de gezondheidszorg te werken.

Wat bieden we je

Wij bieden diverse, uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers in Limburg en/of Zuid-Oost Brabant. Op deze manier krijg je de kans om ervaring op te doen binnen verschillende takken van de gezondheidszorg, terwijl je toch geniet van alle voordelen van een vast contract. Ook je persoonlijke ontwikkeling heeft onze volle aandacht. Be Well biedt je trainingen en persoonlijke coaching aan.

Functieverband In overleg
Salarisindicatie Marktconform
Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO.

Als extra beloning bieden we je een individuele prestatiebonus van een bruto maandsalaris op jaarbasis. Mits je persoonlijke ontwikkeling en prestaties voldoen aan de gemaakte afspraken.

Tevens krijg je bij ons 24 vakantiedagen per jaar op basis van 12 maanden en 36 uur per week. Daarnaast bieden we je o.a. 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding.

Aanvullende informatie

Herken jij je in dit profiel? Neem dan contact op met onze Talent Manager Claudia Elissen (+31 (0)6 34 34 43 76 ). Zij zal uitgebreid met jou onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT06
Functienaam Verpleegkundige mbo-niveau
Doel

Als mbo-verpleegkundige verleen je verpleegkundige zorg, verzorging en psychosociale begeleiding en stel je verpleegkundige diagnoses. Je werkt vooral met zorgvragers met een planbare en voorspelbare (zorg)vraag. Je hebt een centrale rol in de uitvoering, organisatie en coördinatie van de zorg rondom de zorgvrager. Het opstellen van een zorg(leef)plan of verpleegplan is daarbij een belangrijk onderdeel. Je voert het plan uit, evalueert het en stelt het bij als dat nodig is.

Plaats in de organisatie

Als mbo-verpleegkundige ben je onderdeel van en werk je in een multidisciplinair team. In heel veel gevallen werk je nauw samen met artsen, verzorgenden en helpenden.

Resultaatgebieden

Je draagt bij aan het ‘voorkomen van
erger': preventie bij personen met een ziekte, beperking of gezondheidsproblemen. Je werkt volgens
protocollen en richtlijnen. Van jou wordt verwacht dat je doelgericht, bewust, systematisch en procesmatig
de vereiste handelingen in het zorgproces uitvoert.

Competenties

 • Zelfsturing en ontwikkeling;
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
 • Beslissen;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Signaleren;
 • Proactief gedrag;
 • Cliëntgericht;
 • Zelfstandig werken en samenwerken;
 • Creativiteit;

Kennis & vaardigheden

 • In bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 3
 • BIG-geregistreerd als Verpleegkundige;
 • Bevoegd en bekwaam in het verrichten van risicovolle en voorbehouden handelingen en je hebt een scholingscertificaat t.b.v. het uitvoeren van voorbehouden handelingen;
 • Op basis van een VOG wordt nagegaan of er sprake is van een integere werkhouding, waarbij omgegaan kan worden met vertrouwelijke informatie.

Aanvullende informatie Voor meer informatie neem je contact op met Be Well Zorgprofessionals. De vestiging in Sittard is te bereiken via het nummer 043 - 365 92 88. De vestiging in Eindhoven via 040 - 3333002. Per mail kan ook: solliciteren@bewellprofs.nl.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.