inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Gedragswetenschapper / Orthopedagoog Speciaal Onderwijs

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWWB01
Vacaturenaam Gedragswetenschapper / Orthopedagoog Speciaal Onderwijs
Startdatum 01-11-2020
Einddatum 01-07-2021
Locatie Roermond
Opdrachtgever Be Well - Lidy Ubaghs
Over de functie

Ligt jouw hart in het speciaal onderwijs én bij het helpen van kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Ben jij de verbinder die een team in zijn kracht zet? Reageer dan snel!

Wat verwachten we van je
Een gedragswetenschapper die stevig in zijn/haar schoenen staat en sterke affiniteit heeft met de doelgroep. Je bent dé verbindende factor van het team en bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je bent positief kritisch: collega's spreek je aan op verbeterpunten en kinderen confronteer je op een veilige manier als dat nodig is. Het kind achter de diagnose verlies je nooit uit het oog.
Wat bieden we je

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een hecht team van professionals. Het gaat om een tijdelijke opdracht vanwege zwangerschapsvervanging, maar bij goed functioneren is het mogelijk om contractverlenging te krijgen bij Be Well. In dat geval zoeken we na afloop van deze opdracht samen naar een nieuwe opdracht die past bij jouw wensen. Werken bij Be Well levert je een aantal belangrijke voordelen op, zoals flexibiliteit en afwisseling in je werk, ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Be Well Academy en professionele coaching. Kortom, kiezen voor Be Well is kiezen met je hoofd én met je hart.

Functieverband Jaarcontract/onbepaalde tijd
Salarisindicatie Conform CAO met extra secundaire arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO en FWG met een maand bonus bij goed functioneren.

Aanvullende informatie

Onze opdrachtgever is een school die speciaal onderwijs biedt aan kinderen van 4 tot 18 jaar met ernstige ontwikkelingsproblemen. Dagelijks staat een multidisciplinair team van professionals klaar om de kinderen vaardigheden bij te brengen die hen in staat stelt om in de samenleving te functioneren.

Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Robin Wolter (klant manager) of Lidy Ubaghs (talent manager). Bel 043-3659288, stuur een Whatsapp naar 06-11803724 /06-40733780 of een mailtje naar solliciteren@bewellprofs.nl.

Een psychologisch assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Functiebeschrijving

Functienummer BWWB01
Functienaam Gedragswetenschapper/orthopedagoog speciaal onderwijs
Doel

In een multidisciplinair team van professionals klaar staan om de kinderen vaardigheden bij te brengen die hen in staat stelt om in de samenleving te functioneren.

Plaats in de organisatie

Functioneren binnen een multidisciplinair team van professionals.


Resultaatgebieden

  • Ontwikkelingsperspectief bieden aan leerlingen;
  • Samenwerken met een team dat bestaat uit o.a. leraren en onderwijsassistenten;
  • Deelnemen aan besprekingen over leerlingen en adviesgesprekken voeren met leerkrachten;
  • Bewaken en evalueren van de geleverde zorg en ingrijpen wanneer nodig;
  • Leerkrachten directe ondersteuning bieden bij gedragsproblemen in de klas;
  • Contact onderhouden met leerlingen en oudergesprekken voeren;


Competenties

Kortgezegd, de persoon die wij zoeken is een teamplayer, volhardend, stressbestendig, flexibel, besluitvaardig, communicatief sterk en proactief.


Kennis & vaardigheden

Je hebt een afgeronde universitaire gedragswetenschappelijke master opleiding (Orthopedagogiek, Psychologie of Psychosociale Wetenschappen) en aantoonbare werkervaring als gedragswetenschapper/orthopedagoog. Je bent 32 uur per week beschikbaar.


Aanvullende informatie Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Robin Wolter (klant manager) of Lidy Ubaghs (talent manager). Bel 043-3659288, stuur een Whatsapp naar 06-11803724 /06-40733780 of een mailtje naar solliciteren@bewellprofs.nl. What do you want to do ?

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.