inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Begeleider in de zorg

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWTA0234
Vacaturenaam Begeleider in de zorg
Startdatum 01-04-2021
Einddatum 30-04-2021
Locatie Limburg/Zuidoost Brabant
Opdrachtgever Be Well - Robin van Lieshout
Over de functie

Wil jij je ontwikkelen als begeleider en ervaren welke doelgroep écht bij jou past? Be Well Zorgprofessionals is gespecialiseerd in het detacheren van begeleiders in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg bij gerenommeerde zorgbedrijven in Limburg en Zuidoost Brabant.

Wat verwachten we van je

Wij zoeken op dit moment meerdere begeleiders die een relevante, afgeronde HBO opleiding hebben, minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de zorg, minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn en het geen probleem vinden om onregelmatige diensten te werken.

Wat bieden we je

Bij Be Well Zorgprofessionals krijg je de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers en met verschillende doelgroepen te werken om zo brede ervaring op te doen, terwijl je toch geniet van alle voordelen van een vast contract. Ook je persoonlijke ontwikkeling heeft onze volle aandacht. Be Well biedt je trainingen, intervisie en persoonlijke coaching aan.

Functieverband Jaarcontract met optie tot onbepaalde tijd
Salarisindicatie Conform CAO GHZ/JZ/GGZ
Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO GHZ/JZ/GGZ

Als extra beloning bieden we je een individuele prestatiebonus van een bruto maandsalaris op jaarbasis. Mits je persoonlijke ontwikkeling en prestaties voldoen aan de gemaakte afspraken.

Tevens krijg je bij ons 24 vakantiedagen per jaar op basis van 12 maanden en 36 uur per week. Daarnaast bieden we je o.a. 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding.

Aanvullende informatie

Herken jij je in dit profiel? Neem dan contact op met onze consultant Robin van Lieshout (+31 (0)6 40 07 71 31). Hij zal uitgebreid met jou onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Functiebeschrijving

Functienummer BWINT0234
Functienaam Begeleider (M/V)
Doel

De cliënt/gezinnen en het cliëntsysteem versterken en ondersteunen om een veilige opvoedsituatie te realiseren, vanuit de visie dat opgroeien binnen het eigen gezin/omgeving wezenlijk bijdraagt aan de ontwikkeling, het zelfvertrouwen en het welbevinden van de cliënt.

Plaats in de organisatie

Als begeleider ben je onderdeel van een multidisciplinair team.

Resultaatgebieden

Het uitvoeren van ondersteuning, zorg, begeleiding, behandeling en/of advies, zodanig dat cliënten/gezinnen/ systemen optimaal zijn begeleid of doorverwezen zijn. De accentverschillen liggen binnen de uitvoer van het werk.

De hulpverlener kan onder andere de problematiek ordenen, structuur bieden, toezien op de veiligheid, het netwerk activeren, de probleemoplossende vaardigheden vergroten, de gezinsregie herstellen en het behandelen/begeleiden van de aanwezige problematiek. Hierbij staan de aanwezige doelstellingen centraal en daarop wordt geëvalueerd en indien noodzakelijk worden deze doelen bijgesteld.

Competenties

• Zelfsturing en ontwikkeling;

• Flexibiliteit en aanpassingsvermogen;

• Beslissen;

• Communicatieve vaardigheden;

• Signaleren;

• Proactief gedrag;

• Zelfstandig werken en samenwerken;

• Doorzettingsvermogen;

• Stressbestendig en een groot incasserings- en improvisatievermogen;

• Analytisch denkvermogen.

Kennis & vaardigheden

• Een afgeronde opleiding Social Work; SPH, MWD, Pedagogiek;
• Indien werkzaam in de sector Jeugdzorg, een geldige SKJ registratie;
• Ervaring met de betreffende doelgroep en gerichte zorg ervaring;
• Op basis van een VOG wordt nagegaan of er sprake is van een integere werkhouding, waarbij omgegaan kan worden met vertrouwelijke informatie

• In het kader van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) wordt op basis van de vergewisplicht navraag gedaan dat de professional beroepsmatig geschikt is om zorg te verlenen en dat er geen meldingen zijn opgenomen in het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn en/of bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Aanvullende informatie Voor meer informatie neem je contact op met Be Well Zorgprofessionals. De vestiging in Maastricht is te bereiken via het nummer 043 - 365 92 88. De vestiging in Eindhoven via 040 - 3333002. Per mail kan ook: solliciteren@bewellprofs.nl. Een psychologisch onderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.