inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Basisarts

Vacaturedetails

Vacaturenummer BWNB137
Vacaturenaam Basisarts
Startdatum 01-04-2020
Einddatum 01-04-2021
Locatie Noord-Brabant
Opdrachtgever Be Well - Robin van Lieshout
Over de functie

Vanwege groei is Be Well op zoek naar een Basisarts met kennis en  passie.

Wat verwachten we van je

Wij verwachten dat je medische zorg en begeleiding kan bieden aan mensen. De cliëntgroep kan variëren van kinderen tot ouderen met een zorgbehoefte. Tevens wil jij je als arts voor langere tijd binden aan Be Well en met ons groeien. Daarnaast ben je bereid om binnen verschillende domeinen van de zorg te werken.

Wat bieden we je

Wij bieden diverse, uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers in Zuid-Oost Brabant. Op deze manier krijg je de kans om ervaring op te doen binnen verschillende takken van de gezondheidszorg.

Functieverband In overleg
Salarisindicatie Marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden

Marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Aanvullende informatie

Heb je interesse in deze functie? Neem dan vrijblijvend contact op met Robin van Lieshout, Be Well Zorgprofessionals. Hij is te bereiken via 043-3659288 of stuur een Whatsapp naar +31640077131. Per mail zijn wij te bereiken via solliciteren@bewellprofs.nl.

Functiebeschrijving

Functienummer BEW INT06
Functienaam Arts/Psychiater (M/V)
Doel

Als hoofdbehandelaar en eindverantwoordelijke regie voeren op het welzijn van de patiënten. Op basis van individuele zorgplannen medisch, psychogeriatrisch en/of psychosociaal behandelen en begeleiden van cliënten. Het welzijn monitoren, de behandeling evalueren en indien nodig behandeling bijstellen.

Plaats in de organisatie

Als Arts/Psychiater ben je als regiebehandelaar de eindverantwoordelijke voor patiënten.

Resultaatgebieden

Je stelt op grond van psychiatrisch en/of medisch onderzoek bij cliënten een specialistische diagnose vast en bepaalt op basis hiervan de noodzaak, wenselijkheid en aard van de specialistische behandeling en begeleiding. Deze stem je af op de wensen, vragen en mogelijkheden van de cliënt, rekening houdend met diens leefstijl, levensloop en/of cliëntsysteem.
Je voert de regie op en monitort de ingestelde behandeling, begeleiding, verpleging en/of verzorging en evalueert in multidisciplinaire setting de zorgaandachtspunten, doelstellingen en acties van de individuele behandelplannen. Daar waar nodig stel je deze bij.
Indien van toepassing fungeer je als supervisor en/of begeleider van geneeskundigen in opleiding.

Competenties
 • Zelfsturing en ontwikkeling;
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
 • Beslissen;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Signaleren;
 • Proactief gedrag;
 • Volharding, oplettendheid en doorzettingsvermogen zijn vereist binnen de competenties signaleren en beslissen voor het stellen van een diagnose en in de omgang met cliënten;
 • Methodisch werken.

Kennis & vaardigheden
 • Een afgeronde opleiding Geneeskunde (met eventuele specialisaties);
 • Een breed georiënteerde kennis van en affiniteit met psychogeriatrie, gerontologie, psychiatrie, verslavingszorg, GGZ en revalidatie;
 • Geldige BIG-registratie op basis van de afgeronde opleiding met eventuele specialisaties;
 • Op basis van een VOG wordt nagegaan of er sprake is van een integere werkhouding, waarbij omgegaan kan worden met vertrouwelijke informatie.
Aanvullende informatie Voor meer informatie neem je contact op met Be Well Zorgprofessionals. De vestiging in Sittard is te bereiken via het nummer 043 - 365 92 88. De vestiging in Veldhoven via 040 - 3333002. Per mail kan ook: solliciteren@bewellprofs.nl.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.