inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Begeleider gehandicaptenzorg (LVB+, EMB, EVB+ en senioren)

Vacaturedetails

Vacaturenummer BEW107
Vacaturenaam Begeleider gehandicaptenzorg (LVB+, EMB, EVB+ en senioren)
Startdatum 01-08-2019
Einddatum 30-09-2019
Locatie Omgeving Roermond
Opdrachtgever Be Well Zorgprofessionals
Over de functie

Be Well Zorgprofessionals is op zoek naar ervaren begeleiders met passie voor de gehandicaptenzorg. Afhankelijk van je wens en affiniteit kom je te werken met een specifieke doelgroep binnen de gehandicaptenzorg, waaronder LVB+, EMB, EVB+ en senioren.

Wat verwachten we van je

We verwachten dat je een ervaren begeleider met ervaring in de gehandicaptenzorg bent. Je hebt hart voor deze sector en wilt deel uitmaken van het team van Be Well Zorgprofessionals.

Tevens ben je goed in staat je grenzen duidelijk aan te geven en een veilig en warm leefklimaat voor de cliënten te creëren.

Wat bieden we je

Wij bieden een uitdagende, leerzame functie binnen verschillende doelgroepen in de gehandicaptenzorg (LVB+, EMB, EVB+ en senioren). Daarbij wordt er gekeken naar je persoonlijkheid, je wensen en affiniteit met één of meerdere van deze doelgroepen.

Functieverband Tussen de 18 en 36 uur per week mogelijk
Salarisindicatie Conform CAO Gehandicaptenzorg
Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO Gehandicaptenzorg.

Aanvullende informatie

Bij vragen en/of interesse in deze functie neem je contact op met Ramon van der Stelt of Robin van Lieshout, Be Well Zorgprofessionals. We zijn telefonisch bereikbaar op 043 365 92 88 of per mail via solliciteren@bewellprofs.nl.

Functiebeschrijving

Functienummer BEW INT02
Functienaam Begeleider (M/V)
Doel

De cliënt/gezinnen en het cliëntsysteem versterken en ondersteunen om een veilige opvoedsituatie te realiseren, vanuit de visie dat opgroeien binnen het eigen gezin/omgeving wezenlijk bijdraagt aan de ontwikkeling, het zelfvertrouwen en het welbevinden van de cliënt.

Plaats in de organisatie

Als begeleider ben je onderdeel van een multidisciplinair team.

Resultaatgebieden

Het uitvoeren van ondersteuning, zorg, begeleiding, behandeling en/of advies, zodanig dat cliënten/gezinnen/ systemen optimaal zijn begeleid of doorverwezen zijn. De accentverschillen liggen binnen de uitvoer van het werk.

De hulpverlener kan onder andere de problematiek ordenen, structuur bieden, toezien op de veiligheid, het netwerk activeren, de probleemoplossende vaardigheden vergroten, de gezinsregie herstellen en het behandelen/begeleiden van de aanwezige problematiek. Hierbij staan de aanwezige doelstellingen centraal en daarop wordt geëvalueerd en indien noodzakelijk worden deze doelen bijgesteld.

Competenties

• Zelfsturing en ontwikkeling;

• Flexibiliteit en aanpassingsvermogen;

• Beslissen;

• Communicatieve vaardigheden;

• Signaleren;

• Proactief gedrag;

• Zelfstandig werken en samenwerken;

• Doorzettingsvermogen;

• Stressbestendig en een groot incasserings- en improvisatievermogen;

• Analytisch denkvermogen.

Kennis & vaardigheden

• Een afgeronde opleiding Social Work; SPH, MWD, Pedagogiek;
• Indien werkzaam in de sector Jeugdzorg, een geldige SKJ registratie;
• Ervaring met de betreffende doelgroep en gerichte zorg ervaring;
• Op basis van een VOG wordt nagegaan of er sprake is van een integere werkhouding, waarbij omgegaan kan worden met vertrouwelijke informatie

• In het kader van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) wordt op basis van de vergewisplicht navraag gedaan dat de professional beroepsmatig geschikt is om zorg te verlenen en dat er geen meldingen zijn opgenomen in het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn en/of bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Aanvullende informatie Voor meer informatie neem je contact op met Be Well Zorgprofessionals. De vestiging in Sittard is te bereiken via het nummer 043 - 365 92 88. De vestiging in Eindhoven via 040 - 3333002. Per mail kan ook: solliciteren@bewellprofs.nl.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.